Het is natuurlijk zoooo 2008 (of misschien wel 2007), maar ik heb sinds kort ook Twitter. Het is een beetje een halve rage aan het worden, onafhankelijk van elkaar zijn in de laatste maand best wel wat mensen die ik ken begonnen met twitteren. Eigenlijk is het gewoon een handige manier om in 1x je status op zowel Hyves als op Facebook aan te passen :)

Een van de eigenschappen (oh nee, de eigenschap) van Twitter is dat je 140 karakters hebt, en het daarmee moet doen. Omdat ik soms nogal lang van stof ben is dat best lastig. Maar ja, dat zorgt er ook weer voor dat je niet van die ontzettend lange lulverhalen hebt. Maar soms mis je toch net even wat expressiviteit met Twitter. En dat kan soms tot gekke dingen leiden. Bijvoorbeeld wanneer iemand die bij Sun werkt je bericht dat een SAN van 50K euro toch best wel leuk-voor-thuis is iets te serieus oppakt…

I want a Sun Unified Storage 7000 Series at home :)

Je zou zeggen: iedereen snapt dat ik niet echt 50 duizend euro ga uitgeven aan zo’n ding. Ik doe meestal niet aan van die dingen als budget enzo, en zolang iets cool is wil ik af en toe best wel eens een impuls-aankoop doen, maar sommige dingen gaan zelfs mij te ver :)

Maar ja, toen ik vandaag van het werk thuiskwam en dit zag, moest ik toch wel even lachen:

you can get one free for 60 day trial

Je zou zeggen dat ze bij Sun vandaag wel iets anders aan hun hoofd hebben, maar blijkbaar hebben Indiers een goed gevoel voor humor. Of, hebben ze het moeilijk om serieuze van niet-serieuze opmerkingen te scheiden :) Typisch geval van 140 karakters is soms toch net iets te weinig in ieder geval.