Ik ben blijkbaar niet de enige die zich er aan ergert (ok, dat zou niet echt als een verassing moeten komen….). En ja, ik weet het… het is zinloos om erover te posten. Maar ja, toch doe ik het.

Ik haat het dat wanneer ik een DVD ga kijken, ik eerst een paar minuten naar een stom filmpje moet gaan lopen kijken wat bedoeld is om mij ervan te weerhouden om ‘gestolen films’ te gaan kijken. Echt, de persoon die dit bedacht heeft moet opgeknoopt worden. Het feit dat ik dat filmpje uberhaupt zie betekent juist dat ik de DVD gekocht heb. Het eerste was bij een DVD-rip gedaan wordt is om die troep eruit te slopen, dus wanneer je een film download (goedkoper, sneller, makkelijker, etc) ben je ook nog eens van die troep af. Dus wanneer je dat niet doet (laten we reeel wezen, met als enige reden: moraal) dan wordt je daarvoor gestraft… Volgens mij moeten ze bij die filmmaatschappijen een paar cursussen psychologie volgen…