Toen ik vandaag m’n kamer een beetje aan het opruimen was kwam ik m’n startnummer van de Dam tot Dam loop tegen (die moet je een tijdje bewaren in verband met het inleveren van je ChampionChip). Aangezien ik niet meer precies wist hoe lang ik dat ding moest bewaren achterop gekeken of dat erop staat. Niet dus. Maar wel iets anders: ‘Dit startnummer is geprint op Xerox Nevertear‘. Hmm… leuk joh… 3 seconden later: ‘he, nevertear = nooitscheuren’, eens kijken hoe goed die claim kan worden waargemaakt…

Nou, absurd goed. Hoe ik ook probeer het papier (met m’n vingers) te scheuren, het lukt gewoon niet. Geniaal zeg! Het enige wat er gebeurt is dat het ‘papier’ een beetje uitrekt en vervormt, maar scheuren, ho maar. Het gebeurt niet vaak dat ik onder de indruk ben van zoiets, maar in dit geval: kudos voor Xerox!