Vorig weekend heb ik de weerleiding niet kunnen weerstaan, en een nieuwe camera gekocht. Met m’n eerste camera heb ik 5 jaar gedaan, m’n 350D is nu net over de 3 jaar heen, dus ik hoop dat ik de negatieve trend kan doorbreken en niet volgend jaar alweer een nieuwe camera koop…

Nog niet heel erg veel foto’s mee gemaakt (zondag tijdens het wandelen, en gisteren bij de IJsselsteinloop), maar zo op het eerste gezicht is het wel weer een hele verbetering (gelukkig maar, dat was toch wel een beetje het idee… :)). De AF is echt duidelijk beter. De zoeker is groter, eindelijk de ISO in beeld, en de mogelijkheid tot auto-iso en 1/3 stop aanpassingen van de ISO. En natuurlijk 2 megapixel meer! ;)

Het is nog wel behoorlijk wennen: veel instellingen hebben een andere plaats, en het display met de settings zit nu bovenop.Binnenkort toch misschien maar eens die handleiding gaan lezen, maar ja, aan de andere kant: dat zou natuurlijk wel tegen-natuurlijk zijn.