Toen ik laatst weer eens een keer TV keek zag ik tijdens de reclame twee reclames voor tandpasta’s. De een nog cooler dan de ander. Als voorbeeldige consument moet ik die dingen dan natuurlijk toch wel proberen, wie weet dat je na het poetsen van je tanden met tandpasta met cooling crystals toch denk: dat ik ooit m’n tanden heb kunnen poetsen zonder cooling crystals…

Maar goed, zaterdag bij het boodschappen doen heb ik ze dan ook uiteraard beide gekocht:

– Colgate MaxFresh met Cooling Crystals Cool Mint

– AquaFresh Iso-active Fluoride Toothgel Tripple Protection Citrus Mint

(je zult die namen maar moeten verzinnen….)

De Colgate en de AquaFresh naast elkaar

Ik heb natuurlijk nog genoeg ‘oude’ gewone tandpasta, dus het duurt nog wel een tijdje tot ik de ‘gloednieuwe dimensie van frisheid’ (Colgate), of het gevoel van ‘the iso-active gel transforming into active foam’ (Aquafresh) mag ervaren. Ik kan haast niet wachten :)

Ik ben bij die AquaFresh wel benieuwd hoe lang het duurt voordat ik me ‘s ochtends een keer ga scheren met tandpasta, of m’n tanden poets met scheerschuim… dat moet natuurlijk een keer fout gaan.