Ik heb, toen ik m’n studentenflat verliet, van m’n ouders een Senseo gekregen. Aangezien ik zelf geen (of in ieder geval, amper) koffie drink voornamelijk zodat zij zelf koffie kunnen drinken wanneer ze op bezoek zijn :)

‘t gemak van zo’n Senseo voor het koffie zetten is echt geniaal: niet lang wachten, niet moeilijk doen met te sterke/slappe koffie, en wanneer je de AH Excelent pads gebruikt ook nog eens per stuk verpakt (18 pads in 2 weken opmaken? Dat duurt bij mij meer een half jaar ofzo, dus dan zijn pad 4-18 niet echt vers meer te noemen…). Dat het iets duurder is dan gewone koffie maakt me weinig uit: die 3 doosjes koffie a 1.49 ofzo per jaar drukken niet echt significant op m’n budget :)

Maar goed, sinds kort: de T-pad. Oftewel, thee uit je Senseo. Op Internet had ik er niet veel goeds over gehoord, maar ja, ‘t is altijd zo slecht om dingen af te zeiken die je zelf niet geprobeerd hebt, en aangezien ik ook nog eens zo’n iemand ben die in de supermarkt altijd wel weer iets nieuws mee wil nemen laatst maar eens zo’n houder en een zakje pads meegenomen.

Nou ja, nu heb ik ze geproefd, dus nu mag ik er wel over zeiken :) Op zich, de thee smaakt ‘wel redelijk’. ‘t is niet echt goor ofzo, maar ‘t is gewoon hele vlakke automaat-thee. Niet echt iets wat ik thuis wil drinken. Dus, leuk voor de heb, en de 20 pads gaan ook echt wel opkomen, maar voor herhaling vatbaar: nee.