Vorige week maandag hadden we een discussie op het werk over dat van elke vrucht wel thee bestaat, maar dat dat niet voor bananenthee geldt. Zo’n bewering moet natuurlijk gegoogled worden, en al snel bleek dat dat niet waar te zijn. Er zijn in Nederland wel degelijk webshops waar je bananenthee kunt kopen. En er is zelfs een Bananenthee-Hyve.

Nou ja, de mogelijkheid om bananenthee te proberen laat je natuurlijk niet aan je voorbij gaan. Dat is toch iets wat je in ieder geval 1x in je leven gedaan moet hebben (net als bijvoorbeeld curling…). Dus maandag-avond de thee besteld; 1.50 voor 50 gram thee + 1.76 verzendkosten via iDeal betaald (rijk zal de Tea Bar van mijn aankoop niet worden…). Dinsdag is de thee verstuurd. Woensdag kwam het aan. Dus donderdag een thee-pot, thee-ei (wist je trouwens dat die in Belgie een stuk duurder is?) en de thee mee.

De thee is eigenlijk best wel helemaal niet echt heel erg lekker, maar ik ben sowieso niet zo’n vruchten-thee-persoon. Maar goed, daar gaat het eigenlijk ook helemaal niet om… Het gaat natuurlijk om het idee, en het feit dat je kan zeggen: kijk, dat heb ik toch maar weer even meegemaakt in m’n leven! :)

(Voor de liefhebbers binnen Quinity: er ligt nog een half zakje bananenthee op de Amaliahoff, dus wanneer je in de buurt bent (Maliebaan? :)) en je hebt zin in een kop bananenthee: kom gerust langs)