Zonet de laatste aflevering van ‘The Net‘ gekeken. Vorig jaar een keer voor een tientje in de Mediamarkt opgepikt, maar pas een tijdje geleden begonnen met kijken.

En eigenlijk ben ik wel een beetje teleurgesteld. Niet echt superslecht (wanneer je de afleveringen afzonderlijk beschouwd), maar er had zoveel meer ingezeten. Het is erg jammer dat de serie niet echt dieper ingaat op de Praetorians. Dat je in de film er weinig tijd aan kan geven, ok, maar in een serie heb je genoeg tijd. Het lijkt er een beetje op dat de makers na een paar afleveringen vergeten waren waar het mee begon, en opeens het thema van de serie veranderden. Het dieptepunt is wel 4 afleveringen voor het einde waarin een plotwenteling plaats vindt die echt veel te snel gaat en het thema weer compleet verandert. De laatste drie afleveringen lijken er gewoon een beetje aangeplakt.

Al met al dus niet echt een aanrader.