Nou ja, het apparaat blijft, maar ik heb besloten om m’n abonnement bij Ziggo maar eens op te zeggen. Wanneer ik kijk (pun intended) naar de hoeveelheid uren dat ik TV kijk moet ik tot de conclusie komen dat dat eigenlijk best wel minimaal is. Als het – gemiddeld gezien over een jaar – 4 uur per maand is, dan is dat hoog ingeschat. Ook het feit dat na een herverdeling van de frequenties ik na anderhalf jaar nog steeds niet de moeite genomen heb om m’n zenders weer op volgorde te zetten geeft wel een beetje aan dat het hebben van een kabelabonnement een beetje overbodig is.

Misschien dat ik ooit eens zo’n DVB-T FTA ding koop (eerst maar eens uitzoeken wat ik precies moet kopen….) om Nederland 1, 2 en 3 te ontvangen. Maar met uitzendinggemist.nl vraag ik me af of ik voor die sporadische keren dat ik iets wil zien daar niet genoeg aan heb.