Ik heb mijn eigen voornemen vorig jaar ongeveer 2 weken volgehouden. Daarna zijn m’n shopping-sprees weer verder gegaan zoals gebruikelijk. Of misschien is het nog wel erger geworden… Toen ik eens door m’n afschrifen heen keek en merkte dat ik in nov ’07 voor bijna 400 euro bij Broese gepind had schrok zelfs ik wel een beetje :) (toen ik een paar weken later mezelf dan ook heel erg inhield en gewoon helemaal niets heb gekocht bij m’n stam-boekwinkel in Praag vroegen zowel m’n zus als m’n moeder of er iets met mij aan de hand was… :)).

Maar goed, niet verwonderlijk dus dat de lijst ongelezen boeken eerder langer dan korter geworden is…

Van het oorspronkelijke lijstje:

Patterns of Enterprise Application Architecture

xUnit Test Patterns

Core Security Patterns

The Art of Software Security Patterns

Gestructureerd testen: een introductie tot TMap

Managing Software Requirements

More about Software Requirements

Beginning EJB 3 Application Development

Computer Organization and Architecture – Designing for performance

MCSE: Microsoft Windows XP Professional

MCSE: Planning and Maintaining a Windows Server 2003 Network Infrastructure

LPI Linux Certification

Lange Armstrong – Tour de force

Hillary Prodham Clinton – Living History

Bill Clinton – My Live

Colling Powell – A Soldier’s way

Marco van Basten

Ryanair

The Man who knew too much – Alan Turing and the invention of the computer

The Long Tail

Wikinomics

Het drama Ahold

Fotografiegids Composite

Born to be Riled

Jeuh, 9 boeken eraf. Samen met nog 6 boeken die ik gekocht heb en inmiddels gelezen heb, kom ik uit op 15 boeken in de laatste 10 maanden. Wel 33% langzamer dan m’n een boek per twee weken doelstelling, maar eigenlijk valt me dat niet eens zo heel erg tegen.

Maar ja, de nieuwe:

Projectmanagement

Projectmanagement volgens PRINCE2

Head First PMP

Inside SQL Server 2005 – Query Tuning and Optimization

Forecasting Oracle Performance

Optimizing Oracle Performance

Pro Spring

SOA in Practice

Software Estimation – Demystifying the black art

The Inmates are Running the Asylum

Web 2.0 Heroes

De Rockefeller Strategie

Dealing with Darwin

Microtrends

Hoe Word ik een Rat

Hoe Vang ik een Rat

Getting Things Done

Alan Greenspan – The age of Turbulence

Het plaatjesboek

Wat moet ik hier nou mee? Moet ik er iets aan (proberen te) veranderen, of moet ik maar gewoon mee leren leven?