Nou, ik heb hem dan ook eindelijk: de hipste gadget uit 2007. Het was nog een hele zoektocht om er een te vinden in Utrecht.

Bij m’n eerste poging geweest bij de Mediamarkt, de Dixons, de V&D, de Bijenkorf en getracht te komen bij de BCC (die schijnt op een paar honderd meter van m’n woning te staan, maar ja, vind hem maar eens zonder dat je je TomTom in je auto hebt… :)). Maar nergens hadden ze hem. Bij de Mediamarkt zou de week erop een lading binnen komen. Nou ja, de week erop dus weer een poging gewaagd, en ik liep al weer half balend de winkel uit totdat ik bij de uitgang een complete pallet zag staan. Beetje stom dat ze op de normale plek niet even een bordje neerzetten ofzo.

Inmiddels heb ik hem een paar weken en hij valt me niet echt tegen (maar ook niet echt super mee :)). Het is wel even wennen om wakker te worden met die vogelgeluiden. De eerste twee dagen had ik echt zoiets van: wat doen al die vogels op m’n balkon :) Ook geen goed idee: dat ding op stand 20 zetten (=150 watt) en dan 10cm van je hoofd af. Het is dan wel lekker warm, maar het felle licht zorgt meer voor hoofdpijn dan dat je er lekker wakker mee wordt.

Wat echt een leuk iets is waar ik pas achterkwam toen ik hem had is dat je hem ook kan gebruiken als leeslamp: hij geeft voldoende licht (een stuk meer dan m’n ‘hoofdverlichting’) en is het licht mooi diffuus door de kap.