Ik heb ik in de eerste 25 jaar van m’n leven eigenlijk amper radio geluisterd. Eigenlijk luister ik nog steeds erg weinig radio: alleen in de auto.

Toen ik m’n auto afgeleverd kreeg stond de radio op 3FM, en aangezien ik wel wat beters te doen had dan uit te zoeken hoe de radio werkte bleef hij op 3FM staan. En hoewel ik in m’n nieuwe auto naast een radio die 160W kan produceren (WTF moet je daar nou weer mee in een auto; maar waarschijnlijk is ie al voorbereid zodat de auto over 10 jaar in ieder geval goed in de markt ligt… ;)) ook nog een 6 CD-wisselaar zit, staat m’n radio eigenlijk standaard aan, en afgestemd op 3FM.

Elke ochtend een kwartier tot een half uur luisteren naar Giel (of als ik wel erg laat ben: Arbeidsvitaminen; hoewel dat echt een stuk minder leuk is), en ‘s avonds terug met de Coen en Sander Show (of met MetMichiel). En eigenlijk bevallen Giel en de Coen en Sander Show me wel. Ik merk dat op het moment dat er iets anders is, ik meestal naar een andere zender overschakel, of de CD die in m’n CD-wisselaar zit aan doe.

Ik was vanochtend dan ook verheugd om te horen dat Giel tot 2010 blijft! Met een typische Giel-actie had hij een hele half-illegale persconferentie opgezet waar hij het bekend maakte (ok, wanneer je de beelden bekijkt blijkt het allemaal wat minder spectaculair dan op de radio). Gelukkig, nu hoef ik niet uit te zoeken hoe ik 538 moet inprogrammeren…