Maandag heb ik m’n nieuwe telefoon helemaal ingeregeld. Dit is eigenlijk gewoon een verkapte terugvind post, maar ja, misschien vind iemand het interessant :)

Software op PC geinstalleerd:

– Microsoft ActiveSync 4.5.0 (herstart was echt nodig, zonder herstart werkte het synchroniseren niet)

– GetPDAScreen: Utility om screenshots te maken. Bij m’n HP had ik daar software voor op de PDA, maar die levert HTC niet mee, maar ja, eigenlijk wil je de screenshot toch op je PC hebben, dus dit is nog makkelijker ook.

Software op HTC Touch geinstalleerd:

Total Commander: File explorer die veel meer kan dan de standaard explorer, kan je ook gebruiken voor registry settings en om systeembestanden te overschrijven.

Batti: Zorgt voor een drie pixel hoge indicator van de batterij in de startbalk, erg handig, want je kan altijd in 1 opslag zien wat je batterij status is, zonder dat het plaats inneemt.

BatteryStatus: Plugin voor op het Today scherm. Geeft naast de status van de batterij (die weet ik al door Batti) ook je provider waarmee je verbonden bent, je GSM verbindingssterkte, de temperatuur, je CPU snelheid weer.

Pocket Sudoku: leukste sudoku spel dat ik tegen ben gekomen.

Tower Mogul: Spel dat ik ooit gekocht heb, ik heb het al jaren niet meer gespeeld.

Eval: goede rekenmachine met goede features.

Calendar+: Geniale Today screen plugin, je kan daarmee je agenda tonen, maar dan wel precies hoe jij wilt.

SPB GPRS Monitor: Zat bij de HTC.

PocketGNUGo: Goed Go programma, leuk om een paar verloren minuten aan te besteden.

Today screen instellingen:

– Datum

– BatteryStatus

– Berichten

– Calendar+

Zo ziet m’n Today screen er op dit moment uit:

(Nee, wees maar niet bang, tijdens m’n vakantie heb ik die meetings niet, alleen ik heb m’n PDA nog niet gesynchroniseerd met m’n werk-outlook waar ze inmiddels niet meer in staan)