Na een paar jaar m’n eigen ‘theme’ gehad te hebben, ben ik vandaag maar eens overgestapt op een nieuwe theme. En aangezien ik zelf geen grafisch vormgever ben, en er inmiddels talloze gratis themes voor WordPress beschikbaar zijn, heb ik niet het wiel opnieuw uitgevonden, maar heb ik gewoon een kant-en-klare (nou ja, bijna dan…) theme gepakt.

De theme is Gray Wolf. Een theme gemaakt door Hoofei en aangepast door Andiz. Ik heb ook weer een paar wijzigingen aangebracht, omdat de theme als GPL aangeboden wordt hierbij de versie met mijn aanpassingen.

Ik ben er nog niet helemaal tevreden over (pagina’s met Archive posts zien er anders uit dan de hoofdpagina, de volgende en vorige knoppen bevallen me niet), dus misschien nog wat kleine aanpassingen de komende tijd.

Onderwater ook nog wat aanpassingen, upgrade van WordPress 2.0 naar 2.1, nieuwe Gravatar plugin die caching ondersteund.