Toen ik anderhalf jaar geleden in Barcelona was heb ik dagelijks m’n weblog bijgehouden (dag 1, dag 2, dag 3, dag 4, dag 5 en dag 6). Die stukjes waren niet al te lang, maar het typen op een onscreen toetsenbord op een PDA kost behoorlijk wat moeite, dus die stukjes kosten ook behoorlijk wat tijd om te typen.

Vandaar dat ik het deze vakantie anders ga doen: ik heb een Bluetooth toetsenbord gekocht voor m’n PDA. Hij is pas deze week binnengekomen, dus ik heb er nog niet erg veel mee kunnen spelen (veel verder dan: hij doet het ben ik nog niet gekomen). Maar ik hoop in ieder geval dat ik dan tijdens m’n vakantie wat makkelijker iets langere teksten kan typen.

Ik zal na m’n vakantie wel een stukje schrijven over hoe hij is bevallen. Eerste indruk is dat de bouw kwaliteit behoorlijk te wensen overlaat. Hij kraakt, buigt aan alle kanten door, en de schuifjes schuiven niet lekker. Dus niets voor dagelijks gebruik, maar m’n vakantie moet hij wel doorkomen…

Bluetooth toetsenbord