Na de aankoop van m’n nieuwe objectieven m’n camera ook maar eens verzekerd. Voor die paar tientjes per jaar koop je toch (o.a.) het risico af dat je camera gestolen wordt. Dat is toch wel een prettig gevoel op het moment dat je met zo’n ding door de stad heen loopt.

Ik moest kopien van al m’n aankoopbewijzen (da’s behoorlijk schrikken als je alles bij elkaar optelt…) opsturen en dan zou ik vanzelf een polis thuiskrijgen. Na een week kreeg ik hem inderdaad, incl. afrekening voor de tussenpersoon. Nou weet ik dankzij m’n werk wel zo ongeveer wat tussenpersonen verdienen aan een polis, maar ‘t is natuurlijk wel een beetje slordig dat AXA afrekeningen (en kopie-voor-tussenpersoon) niet naar de tussenpersoon, maar naar de klant stuurt.

Maar anyway: ik kan in ieder geval weer met een veilig gevoel met m’n camera de straat op.