Opmerking: dit is nog een work-in-progres stukje, dus dit stukje zal de komende tijd nog wel uitgebreid worden…

Algemeen

Mijn naam is dus David Baakman, maar dat had je waarschijnlijk al wel door.

Verleden

Ik ben geboren op 9-9-1980 in Praag. Al redelijk snel verhuisde ik naar Zutphen. Daar heb ik in totaal zo’n 17 jaar gewoond, en dus zo ongeveer mijn complete jeugd doorgebracht. Begonnen op de Walter Gillijnsschool (toen nog geen Jenaplan school), daarna naar het Baudartius College. Na m’n middelbare school heb ik informatica gestudeerd aan de Universiteit Twente. Ik heb ongeveer 5 jaar gewoond op de campus, op Calslaan 42a.

Heden

Tegenwoordig woon ik in Utrecht, in een apartement in Kanaleneiland. Dit apartement heb ik in februari 2005 gekocht, op de dag dat m’n contract voor onbepaalde tijd inging.

Ik werk bij Quinity, een IT dienstverlener. We maken software (met behulp van J2EE) voor voornamelijk banken en verzekeraars. Hierbij kan je denken aan zaken als bancaire systemen, internet bankieren, en polisadministratie-systemen. Ik vervul allerlei rollen die uiteenlopen van het maken van FO’s en TO’s, het programmeren zelf, testen, deployments, bugfixing, cursussen geven, mensen begeleiden. Vrij uiteenlopende werkzaamheden dus.

Contact

Om het niet krijgen van spam een beetje in stand te houden zijn de adressen zo opgeschreven dat ze wel door een mens en niet door een machine ingelezen kunnen worden.

Mail: david op davidbaakman.nl

MSN: msn op davidbaakman.nl