Dit weekend vierde Baudartius College het heugelijke feit dat de school 85 jaar bestond. De viering bestond onder andere uit een reunie waarbij alle oud-leerlingen en oud-docenten voor uitgenodigd waren.

Als oud-leerling ben ik uiteraard even wezen kijken. ‘t is nu 7 jaar geleden dat ik m’n VWO diploma gehaald heb, en veel klasgenoten heb ik sindsdien niet meer gezien. Toen ik in de week voor de reunie op de site keek naar de mensen die zouden komen viel het me op dat ik veel namen eigenlijk niet echt meer kon plaatsen. Tijdens de reunie zelf viel dat erg mee (al hielpen de naamkaartjes natuurlijk wel :)). Erg leuk om je oud-klasgenoten weer eens gesproken te hebben. Het viel me op dat de meesten eigenlijk helemaal niet zo veranderd waren.

De reunie zelf was op sommige punten wel een beetje raar georganiseerd. Tijdens zo’n reunie wil je gewoon een beetje kletsen met iedereen. Dus wat doet het BC: ze plaatsen in de tent een bandje, die 120 dB(A) genereert, zodat niemand elkaar meer kan verstaan. Maar voor de rest was het wel een geslaagde middag (oh ja, ook wel een beetje jammer dat je voor de groepsfoto nog weer extra moest betalen; verdisconteer dat gewoon in de prijs van de reunie zelf).