Ik kreeg vorige week een brief van de ABN AMRO dat ze per abuis te veel geld hebben gerekend voor het Young Professional pakket, en dat ze het geld terug zouden storten, en dat ik daarnaast het komende half jaar niet voor het YP pakket hoefde te betalen.

Nou is het aan de ene kant natuurlijk enigszins twijfelachtig dat ze het voor elkaar krijgen om te veel geld in rekening te brengen, maar goed, vergissen is mensen, kan gebeuren. Op zich aardig dat ze dan uit hun zelf een brief sturen en het geld de volgende dag terugstorten (ik vrees dat ik bedrijven ken waarbij dat iets anders zou gaan), want ik was er denk ik nooit achter gekomen. Maar het is eigenlijk wel een geniale actie dat je het komende half jaar niets hoeft te betalen. Dat kost ze een paar ton (paar euro voor ongeveer 100.000 rekeninghouders), maar wat ze daarmee terugkrijgen in goodwill is natuurlijk veel meer. En goodwill is iets wat ze nu natuurlijk wel behoefte aan hebben.

Ik ga haast denken dat het geen toeval meer is ;)