Sinds 1994 heb ik hem: mijn blauwe Kipling rugzak. Bijna onafscheidelijk waren we :P

Ik heb hem echt bijna overal naar toe meegesleept. Naar school, naar college, naar het werk, boodschappen doen, op vakantie… noem het maar op: ik had m’n rugzak bij me. Ik denk eigenlijk dat er maar weinig mensen zijn die me nooit met die rugzak gezien hebben. Nou was hij na 12 jaar uiteraard toch wel een beetje ‘op’, maar het is echt goed om te zien dat hij het al die tijd toch overleeft heeft (het is namelijk ook niet echt zo dat ik er heel erg zachthandig mee om ging…).

In al die tijd heb ik maar 1x in het wild een andere rugzak in dezelfde kleur gezien. Het limited-edition gedeelte van de kleur klopt dus echt :).

Maar goed, het is tijd geworden om afscheid te nemen. Ik heb inmiddels twee vervangers, en beide schoudertassen. Ik ben erg beniewd hoe dat gaat bevallen… Voor naar het werk heb ik een Samsonite pro-dlx (met vakjes, en evt. pas er ook nog een laptop in) en voor het boodschappen doen heb ik een Samsonite Freeminder (met 1 grote ruimte, en in het zwart).

Ik heb ze nu beide een paar keer gebruikt en hoewel ze beide best goed dragen en ook kwalitatief wel ok zijn (op naar de volgende 12 jaar? :)) volgens mij mis ik toch wel een beetje de grootte van de rugzak. Er past toch minder in bij het boodschappen doen, ik moet toch sneller over naar extra plastic tassen. Maar goed, eigenlijk is dat ook niet zo’n ramp natuurlijk :)