Aanstaande vrijdag krijg ik m’n tijdelijke auto. Dus ‘s ochtend met de bus naar het werk, en dan ‘s avonds terug met de auto. Aangezien ik graag wel weer thuis wil komen heb ik maar al vast een navigatiesysteem gekocht.

Om voor de vele keren dat ik naar de VS en naar Australie ga alvast voorbereid te zijn maar meteen voor de TomTom Go 910 gegaan. Nou ja, ok, het feit dat Tsjechië op de kaart staat vind ik eigenlijk een stuk belangrijker :)

Wel grappig: vroeger zou ik echt nooit zo’n ding gekocht hebben. Mijn redenatie was: voor de prijs van zo’n ding kan je ook een PDA + TomTom Navigator kopen (en aangezien ik al een PDA heb – zelfs nog gekocht met het idee dat ik later TomTom kon gaan draaien – zou ik alleen TomTom Navigator hoeven te kopen). Maar eigenlijk heb ik helemaal geen zin om moeilijk te gaan lopen doen met m’n PDA als navigatiesysteem. Nu kan ik m’n PDA gewoon gebruiken waarvoor hij bedoeld is: agenda + Sudoku + Go :)

TomTom Go 910