Dit weekend speaker stands gekocht. Tsja, m’n rear-speakers moeten toch een keer naar achteren verplaatst worden, toch? Nou ja, aangezien de Yamaha speaker stands niet op voorraad waren, en 3x zo duur waren (ok, vooral dat laatste…) heb ik Vivanco WMF 11 SS speaker stands gekocht.

En hoewel Vivanco volgens mij de Duitse Trust / Sweex is, bevallen ze me erg goed. Netjes afgewerkt, stevig, stabiel, makkelijk in elkaar te zetten, geen scherpe randen, genoeg materiaal (behalve dan wat M5 moertjes :)) meegeleverd om speakers op allerlei manieren vast te zetten.

Samen met 50 meter nieuw kabel (de 10m voor de achter speakers was te kort, dan maar alles nieuw, meteen maar wit ipv zwart, en iets dikker) stond dat weer garant voor een avondje plezier, maar ja, dan heb je ook wat…

(Ik kon niet echt kiezen welke van de foto’s ik moest gebruiken, nou ja, dan maar alle drie…)