Vandaag weer eens wezen kijken naar een Home Cinema system. Ik ben totale A/V-noob (ik heb op dit moment niet eens een DVD speler!), en het is voor mij dus best moeilijk om een goede beslissing te maken; er zijn zoveel verschillende dingen waar je op moet letten.

Het moet in ieder geval iets worden met boxen, een versterker, en een DVD speler, en eigenlijk ook een radio (die zal ik waarschijnlijk nooit gebruiken, maar ja, om het zaakje volledig te maken is een tuner toch wel noodzakelijk).

Vanmiddag in de winkel heb ik een shortlist samengesteld van 3 Combipaketten:

Allemaal in dezelfde prijsklasse (700-750 euro), en (uiteraard) allemaal met vergelijkbare, maar toch net iets verschillende, features. Maar ja, welke features zijn wel nuttig en welke niet? Ik weet het niet…

Hmm, toch maar weer terug naar Home Cinema Choice, huiswerk doen..