Nu ik bij de Postbank een hypotheek heb (he, ze waren de goedkoopste…; dan moet je af en toe je principes opzij zetten) en de hypotheekrente van m’n Postbank rekening (sorry, ik was 12 toen ik de rekening opende, onwetend en naief) afgehaald wordt heb ik ook maar Mijn Postbank.nl aangevraagd.

Wat een onhandig gedoe zeg: gebruikernaam, wachtwoord, activeringscode, TAN-codes; waarom niet gewoon zoals een normale bank met een stukje hardware, je pinpas en je pincode? Nou ja, alle codes en namen zijn binnen (handig: voor de veiligheid alles apart versturen, maar dan wel op dezelfde dag) en vol goede moed probeer ik zonet in te loggen:

Op dit moment is Mijn Postbank.nl niet beschikbaar. Probeer het op een later tijdstip nog eens.

Onze excuses voor het ongemak.

Het lukt de Postbank weer eens om haar verwachtingen compleet waar te maken.