Hij is al weer 3 jaar geworden!

In deze drie jaar heeft hij 4926 fotos gemaakt (waarvan 3348 in het eerste jaar en 665 in de eerste maand). Dat is toch wel een prestatie waar ik best blij mee ben :)

Nu hij drie jaar is geworden betekent dat ook dat hij voor mij nu financieel afgeschreven is, ik mag vanmezelf dus naar een vervanger opzoek gaan (nou ja, normaal gesproken start ik al wel eerder met het zoeken naar vervanging dan dat iets afgeschreven is). Eigenlijk is de keus heel makkelijk (na de D30 van Martijn in m’n handen gehad te hebben): een Canon 300D. Maar toch ook weer niet: ik kan mezelf er niet van overtuigen dat het echt een nuttige koop zou zijn. Eigenlijk is het best wel overkill, eigenlijk heb ik gewoon genoeg aan mijn Finepix 2400 voor mijn Point-and-Shoot-werk. Bovendien blijft 1000+ euro natuurlijk toch best wel veel geld, dat ik ook best ergens anders voor kan gebruiken. Dus voorlopig nog maar geen nieuwe camera.

Voor de oplettende lezer: nee, dit is niet mijn camera, mijn moeder heeft precies dezelfde camera gekocht, de camera op de foto is die van haar.