Toch maar eens de gebruikshandleiding van m’n nieuwe laptop doorgelezen. Ik was benieuwd wat deze twee knoppen nou eigenlijk doen:

Mijn eerste gedachte was dat het gewoon twee muisknoppen waren, maar een eerste test bleek dat niet te bevestigen… uiteindelijk bleek dat wel zo te zijn, maar daar gaat het nu even niet om (ik drukte blijkbaar niet hard genoeg op de knoppen, en tsja, dan gebeurt er niets).

Toen ik in de gebruikshandleiding op zoek was viel me het volgende stukje op:

Inwoners van Californie

WAARSCHUWING: Als u de snoeren van dit product of de snoeren van accessoires die bij dit product worden geleverd, aanraakt, kunt u in contact komen met lood. De staat Californie acht het bewezen dat lood negatieve gevolgen kan hebben tijdens de geboorte en overige afwijkingen kan veroorzaken tijdens de voortplanting. Was uw handen nadat u een snoer hebt aangeraakt.

Tsja, nou nee, laat ik er eigenlijk ook maar niets over zeggen…

[geschreven op 06-02]