Over een klein weekje (6 dagen en 12.25 uur) ga ik verhuizen… Geen Tukker meer, maar Utregger (zo schijn je dat te zeggen volgens mijn nu-nog-flatgenoot Pieter).

Al een paar weken bezig met het verhuizen van m’n spullen. Dit weekend gaat in principe eigenlijk alles weg, behalve m’n bed… Vrijdag 12 uur moet ook die weg zijn.

Eerst gaat alles naar m’n ouders, want ik kan pas volgende week zaterdag 12:00 in m’n nieuwe woonruimte. Eigenlijk best raar, ik heb tot nu toe alleen nog maar het hek gezien, zonder sleutel daarvan kom je niet verder, dus ik heb eigenlijk geen flauw idee waar ik terecht kom…

Maar goed, m’n PC gaat dus ook weg. Dus volgende week geen PC. Pfoee, een week geen PC, da’s lang geleden zeg… Ben benieuwd hoe ik dat volhou. Gelukkig mag ik overdag op m’n werk nog wel gewoon 8 uur naar zo’n scherm staren :).