Vrijdag kreeg ik een telefoontje dat het bedrijf waar ik al gesolliciteerd had voordat ik een tijdelijke baan bij WMC aangeboden kreeg, mij een baan aanbiedt. Blijkbaar was het sollicitatiegesprek op donderdag toch minder slecht gegaan dan ik dacht :)

Maar goed, een hoop veranderingen binnenkort dus. De belangrijkste is wel dat ik voor 1 feb. woonruimte in of dichtbij de randstad moet hebben. Dus weg uit de studentenflat waar ik al 5 jaar woon. Dat wordt nog een aardige klus, maar goed, wel essentieel: op en neer reizen naar Utrecht is niet te doen vanuit Enschede. Dus meteen ingeschreven bij Direct Wonen en weer eens gekeken bij Funda. Ik hoop dat ik snel iets vind…

Verder natuurlijk een nieuwe werkomgeving, nieuwe collega’s en nieuwe problemen die om oplossingen vragen (aka: werkzaamheden :)).